Concursos literarios

Recursos literarios: concursos pintura y literatura en general

Sunday, November 05, 2006

III CERTAMEN INTERNACIONAL DE POESÍA “SANT JORDI“ – 2007

Patrocinado por la Generelitat de Catalunya, Diputaciò Provincial de Girona, Consell Comarcal del Pla de l’ Estany y Ajuntament de Palol de Revardit (España)

BASES EN CASTELLANO

1.- Podrán concursar cuantos poetas lo deseen, siempre que sus obras se presenten escritas en castellano o en catalán.

2.- Habrán dos primeros premios, dotados con MIL EUROS (1.000.-EUROS), y una placa, para cada uno de los trabajos escritos en castellano y en catalán que resulten ganadores. Así mismo se extenderán certificados a los autores de las obras que resulten nominadas finalistas en ambas lenguas.

3.- El Jurado podrá igualmente considerar desierto el premio.

4.- Los trabajos que opten al premio deberán tener una extensión mínima de 80 versos y un máximo de 140.

5.- Los originales deberán ser inéditos.

6.- Los trabajos serán presentados a doble espacio, en triplicado ejemplar, en tamaño DIN A-4, y debidamente cosidos o grapados.

7.- Tanto la temática como el procedimiento serán de absoluta libertad del autor.

8.- En la portada del trabajo original y en la de sus copias, se hará constar el título de la obra, acompañando a los mismos un solo sobre cerrado que contendrán en su interior el nombre, dirección y teléfono del autor, así como un breve currículum. En el anverso de este sobre, se consignará también el título de la obra.

9.- El original, sus copias y el sobre cerrado serán remitidos por correo certificado o entregado en mano, al Grup Plomes Poètiques, III CERTAMEN INTERNACIONAL DE POESÍA "SANT JORDI"-2007, Masia Can Mià , CP.17843 Palol de Revardit -Girona- (ESPAÑA).

En la presente edición no se podrá participar a través de correo electrónico.

10.- El plazo de admisión quedará cerrado el día 23 de marzo de 2007, admitiéndose aquellos trabajos que ostenten en el matasellos de origen fecha igual o anterior a la citada.

11.- El Jurado estará compuesto por personas de reconocido prestigio en el campo literario y poético.

12.- El fallo será inapelable y tendrá lugar el día 23 de abril de 2007 (Diada de Sant Jordi).

13.- La entrega de premios, previo aviso a los autores premiados, se realizará el día 29 de abril de 2007. De la hora y lugar del acto se informará puntualmente a través de la página web del Grup Plomes Poètiques: http://plomespoetiques.iespana.es/

14.- Los autores premiados y finalistas conservarán la propiedad intelectual de sus obras, reservándose el Grup Plomes Poètiques el derecho de la publicación de las mismas en su página web:
http://plomespoetiques.iespana.es/
15.- Los trabajos que no se premien, no serán devueltos. Serán destruidos a los DIEZ DÍAS siguientes al fallo.

16.- No se mantendrá correspondencia con los autores de los trabajos presentados.

17.- La presentación de trabajos a este III CERTAMEN INTERNACIONAL DE POESÍA "SANT JORDI" 2007 , implica la total aceptación por sus autores de las presentes BASES.


Palol de Revardit, 1 de noviembre de 2006



BASES EN CATALÀ

1.- Poden participar-hi totes les persones que ho desitgin sempre que les seves obres es presentin en castellà o català.

2.- Haurà dos primers premis, dotats amb MIL EUROS (1.000.-EUROS),i una placa, per cada un dels treballs escrits en castellà i en català que resultin guanyadors. Així mateix s'estendran certificats als autors de les obres que resultin nominades finalistes en ambdues llengües.

3.- El jurat pot igualment considerar desert el premi.

4.- Els treballs que opten al premi hauran de tenir una extensió mínima de 80 versos i un màxim de 140.

5.- Els originals deuran ser inèdits.

6.- Els treballs seran presentats a doble espai, en triplicat exemplar, en paper DIN A-4, degudament cosit o grapat.

7.- Tant la temàtica com el procediment serà d'absoluta llibertat del'autor.

8.- A la portada del treball original i lés seves copies, es farà constar el títol de l'obra, acompanyant els mateixos un sol sobre tancat que contindrà al seu interior las dades, direcció i telèfon de l'autor, així com un breu currículum. A l'anvers de aquest sobre, es consignarà també el títol de l'obra.

9.- Els originals, les seves copies i el sobre tancat s'enviarà per correu certificat o entregat a mà al Grup Plomes Poètiques III CERTAMEN INTERNACIONALDE POESIA "SANT JORDI"-2007, Masia Can Mià, CP.17843 Palol de Revardit -Girona-(ESPAÑA).
A la present edició no es podrà participar a través de correu electrònic.

10.- El plaç d'admisió quedarà tancat el 23 de març de 2007, admitint aquells treballs que ostentin el mata-segells d'origen amb la data igual o anterior a la citada.

11.- El jurat estarà compost per persones de reconegut prestigi en el camp literari i poétic.

12.- El fallo serà inapel.lable i tindrà lloc el dia 23 d'abril de 2007. (Diada de Sant Jordi)

13.- L'entrega de premis, previ avis als autors premiats, es realizarà el dia 29 d'abril de 2007. De l'hora i lloc de l'acte s'informarà puntualment a través de la pàgina web del Grup Plomes Poètiques: http://plomespoetiques.iespana.es

14.- Els autors premiats i finalistes conservaràn la propietat intel.lectual de les seves obres, reservant el Grup Plomes Poètiques el dret de publicació de las mateixes a la seva pàgina web:
http://plomespoetiques.iespana.es

15.- Els treballs que no se premiïn no serà tornats. Seran destruïts als DEU DIES següents al fallo.

16.- No es mantindrà correspondència amb els autors dels treballs presentats.

17.- La presentació de treballs a aquest III CERTAMEN INTERNACIONAL DE POESIA "SANT JORDI"-2007, implica la total acceptació per els seus autors de las presents BASES.

Palol de Revardit, 1 de novembre de 2006.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home